petek, 13. januar 2012

Velikosti paviljonov!

Na trgu obstajajo različne velikosti paviljonov, vendar je nekaj zelo tipičnih, ki jih uporabljajo skoraj večina proizvajalcev in zato vam jih predstavljam tudi jaz, da se boste tako lažje spoznali z vam ustrezno velikostjo paviljona.

Daleč najbolj popularna in za večino tudi najbolj uporabna velikost je klasična 3 x 3 metre, to pomeni, da je paviljon 3 metre širok in 3 metre dolg, višina pa je zelo različna od samega modela ali proizvajalca. Najbolj klasične so višine, ki so stojne. To je od 2 metra v višino ter tudi več.

Poleg 3x3m paviljoni so zelo uporabljene tudi sledeče dimenzije: 3x4.5m, 3x6m ter 2x3m! Kakšna ustreza vam je odvisno od veliko dejavnikov. Najprej morate preveriti prostor ki ga imate na voljo za postavitev paviljona, da bi ugotovili kakšna velikost je za vaš prostor še sprejemljiva, druga stvar, ki je v mojih očeh zelo pomembna je, da si morate predstavljati, za kaj točno boste paviljon uporabljali ter kakšne velikosti je miza, ki bo verjetno stala pod vašim paviljonom. Tako bo odločitev za velikost paviljona postala bistveno lažja!

Ni komentarjev:

Objavite komentar