petek, 13. januar 2012

Avtomatsko postavljivi paviljoni, hitro postavljivi paviljoni in klasični paviljoni!

Kot sem že omenil v prejšnem članku se paviljoni razlikujejo po obliki, sistemu postavljanja, velikosti in tudi materialu. V tem članku vam bom na kratko predstavil kakšni sistemi postavljanja oziroma materiali palic obstajajo ter kakšne so tipične velikosti paviljonov.

Na spletu in trgovskih centrih lahko vidite ogromno različnih modelov paviljonov, veliko se jih razlikuje samo po obliki in materialu, drugi pa po različnem sistemu postavljanja ali drugačni obliki palic. V grobem ločimo tri različne paviljone, in sicer paviljoni z avtomatsko hitro postavljivim sistemom, lahke hitro postavljive paviljone iz fiberglass palic ter klasične paviljone iz jeklenih palic.

Avtomatsko postavljivi paviljoni, so hitro postavljeni saj so “zgrajeni” na principu dežnika. Kako hitro postavljivi paviljoni izgledajo si lahko ogledate na spodnji sliki (prva slika). Drugi zgoraj omenjeni paviljoni so lahki ter hitro postavljivi paviljoni, katerih ogrodje sestavljajo tudi zelo prožne fiberglass palice. Na drugi sliki, si lahko izgledate kako izgledajo takšni “arafati”. Zadnji so klasični paviljoni, ki jih verjetno tudi sami dobro poznate, ampak sem vseeno priložil še sliko za lažjo predstavo(tretja slika).

Ni komentarjev:

Objavite komentar